Arrangement

Skitur med Rygmarvsbrokforeningen 2024

Så er det igen muligt at tilmelde sig foreningens fantastiske skitur. Denne tur i samlet flok er 6. gang vi drager afsted til Beitostølen – ca. 4 timer nord for Oslo i Norge

Turen er søn/søn i uge 12 2024, 17/3 til den 24/3 2024

Selvom overskriften er skitur, er turen meget mere end det – faktisk er der flere af deltagerne, der slet ikke kommer på ski. De vil gerne hygge med os andre, nyde det smukke landskab og deltage i de andre aktiviteter vi laver, ud over det at suse ned af bakken…

De tidligere år har vi bl.a. været med snescooter på tur ud i fjeldet, hvor den står på grill, snowrafting, sneboldskamp og hygge med varme drikke i en stor varm lavo (indianertelt). Snowrafting er en stor oplevelse for dem der har lyst til fart og spænding. Det foregår på den måde, at vi i hold bliver kørt til toppen af bakken – hvor vi sættes over i en gummibåd. Denne bliver skubbet ud over fjeldsiden på den bane der er gravet i sneen. Den glider hurtigt mod bunden – der er fart på og det er super sjovt, og lidt vildt – nej meget vildt. Til sidst når mørket falder på, kører vi igen ned med snescootere.

Et andet år var vi på kanetur rundt om Beitostølen i den stille aften med rolige heste, fakler i mørket, bjældeklang og varme drikke. Stemningen var så fantastisk, at nogle ligefrem brød ud i sang J

Vi har holdt grillhygge ved vores lejligheder i dejlig solskin, har holdt kælkekonkurrence, deltaget i aftenski, været på hundeslæde ud over en frossen sø med efterfølgende mad, drikke og kage i en rigtig hyggelig hytte.

Vi har mange traditioner. Bland andet mødes vi en gang om ugen, i hytten på bakken, for at guffe vafler og drikke varm kakao. Der er måske et par nye traditioner på vej – hvem ved?

En anden tradition er vores torsdagsfest, hvor vi hylder guiderne og instruktørerne fra Beito Aktiv. Vores børn plejer at holde deres egen lille fest – nogle år i en lejlighed hvor det er forbudt for voksne.

Et år holdt vi afskedsfrokost på det nærtliggende pizzeria. De var vidst ikke vant til at pizzaerne røg så hurtigt af fadet som tilfældet var….. Det var rasende hyggeligt.

Vi bor sammen i nogle dejlige lejligheder ca. 400 meter fra skiliften. I lejlighedskomplekset er der parkeringspladser i kælderen, og vi kan komme rundt til alle lejligheder i badesandaler og skiundertøj. Der er desuden indkøbsmulighed i lejlighedskomplekset. Vi sætter så vidt muligt familier i egen lejlighed og alle ’singler’ sammen i lejligheder efter ønsker.

Inden vi tager derop kender vi alle hyttefordelingerne, så vi kan lave aftensmadaftaler. Der er hvert år nogle der hytterne imellem laver madaftaler. Det er ren hygge.

Pris.

Voksen (fra og med 13 år til 99+): 3900kr

Børn (fra og med 4 år til 12 år): 2800 kr

Sidste tilmelding er den 1/2 – 2024

Login på hjemmesiden og tilmeld jer:-)

Alle skal selv have en rejseforesikring der dækker på ski.