TeenCAMP 2023

 

Kære TeenCamp deltager (12-22 år)

 

Den 1.til 6. Juli 2023

 

Vi skal se om Fyn er så fiin’ som de siger 😉

Udgangspunktet er et sommerhus, med pool, og plads til hygge med dine RMB venner, nye som gamle !!  aldersgrænsen er 12-22år

Vi håber at finde en masse Fyn’ske oplevelser vi skal udforske sammen.. 

Og så glæder vi os bare til at se jer alle sammen igen !!

 

Inden alt det sjove begynder, er der lige nogle vigtige informationer og et brev til din hjælper.

  

Ankomsttidspunkt:

 Den 1. Juli klokken 13. til 6. Juli kl. 10

 

Hvis der er vigtige oplysninger, for eksempel om allergier eller lignende kontaktes vi på telefon: Mia (50880212) og Malene (22893564).

 

Sted:

Hovkrogvej 44

Vejlby fed

5500 Middelfart

 

Pris:

800 kr. for person mellem 12-22år

3200 kr. for ledsager

 

 HUSK: LEDSAGERKORT

 

Vi glæder os til at se jer, og skabe nye traditioner.

Vh Malene & Mia

 

Brev til hjælper - Vigtig info:

Kære hjælper 2023

 

Vi - arrangører og jer hjælpere - har sammen et super vigtigt job. At skabe en fantastisk, festlig og uforglemmelig sommerlejr for nogle børn og unge der tit er med på sidelinjen når der er arrangementer i skole og sportsklubber. Derfor er det vigtigste, at de er centrum af sommerlejren, vi er bare med for at få det til at ske!

Som hjælper skal du kunne varetage alle de opgaver der vedrører det barn du er med for at hjælpe, dette gælder både intim hygiejne, bad, tøj og transport. Det er også din opgave at hjælpe barnet i sociale sammenhænge, men ikke at overtage.

Sørg for at få en god snak med forældre og deltager, inden afgang, så alle forventninger er afstemt og du er helt klar over hvilke behov det barn, som du er hjælper for, har.

Som hjælper har du selvfølgelig først og fremmest ansvar for det barn du er ansat til at passe på, men da sommerlejren drives af begrænsede og ikke mindst frivillige kræfter, har vi brug for at alle giver en hånd med.

Kodeordet for en god sommerlejr er simpelthen, at vi hjælper hinanden.

I løbet af ugen forventes det derfor, at alle hjælpere udfører de opgaver som de bliver pålagt af arrangørerne, det er for eksempel at hjælpe til med at overholde covid-19 regler, renholdelse af bad og toilet og lignende.

Udover alt det praktiske så lover vi, at der bliver masser af tid til at hygge sig og at vi sammen får en fantastisk uge i forrygende godt selskab, men glem ikke DU er på job.

 

Du er velkommen til at ringe, hvis du har nogen spørgsmål, store som små.

Vi kan kontaktes på telefon: Mia (50880212) Malene (22893564)

 

Vi glæder os til vi ses - Kærlig hilsen

Mia og Malene