Skitur 2019.

 

Vi skal på ski......det er da det vi skal :-) men du er også mere end velkommen hvis du kun har lyst til hyggen, kælke, snowrafting, varm kakao og vafler samt alt det andet der plejer at foregå....turen er meget mere end ski.

 

Søndag den 17. marts 2019 til søndag den 24. marts 2019 tager vi til Beitostølen i Norge og alle er velkommen uanset om man har et handicap eller ej, du/I skal bare være medlem af Rygmarvsbrokforeningen...........Vi sætter rammerne og du udfylder dem, så tag gerne venner, bedstemor eller andre hyggelige væsner med ;-)

 

Du vil efter tilmelding blive lukket i fælles 'ski' gr. på facebook hvor alt info kommer til at ligge om færge, lejligheder, aktiviteter mm.

 

Vil du alene af sted eller har du ikke bil så meld dig til alligevel da vi fylder de biler op der skal af sted og det samme med lejlighederne. Familier får som udgangspunkt en lejlighed for sig selv mens vi feks laver en lejlighed for dem der er alene af sted.

 

Sidste tilmelding 1. januar og betaling senest 1. februar via hjemmesiden

 

Priserne ligger på nuværende tidspunkt på :

Voksne/Hjælper (16 - 65 år) 3900,-

Ungdom og Senior (8-15 og 65+) 3500,-

Børn (3-7 år) 2200,-

Mini (0-3 år) 600,-

Foreningen dækker leje af specialski.

Prisen dækker :  færge,  dejlige lejligheder, og liftkort til 6 dage inklusiv aftenkørsel. Priserne vil ændre sig, hvis vi er heldige at modtage penge fra diverse fonde og legater.

 

Ved Tilmeldning skal der i kommentarfeltet oplyses:

Fulde Navn på Alle deltager, samt fødselsdag (ex 14032001)

Om Personerne skal leje ski eller sitski

Data på bilen (længde og højde)

samt telefon nr og mail adresse til deltagerne 

 

 

Vi glæder os til en fantastisk uge i godt selskab.

 

Kim og  Andrea