Du bliver testet både til lands og til vands på alletiders

 SØSKENDEWEEKEND

 i de dejlige omgivelser i Ulfborg fra fredag den 5. oktober til søndag den 7. oktober 2018

Formålet med weekenden er, at søskende kan møde andre i samme situation som dem selv, blive forkælet, hygge, have det sjovt og få en god oplevelse sammen. I løbet af weekenden skal vi bade, på shoppetur og måske en tur til stranden. Vi vil forsøge at få en fagperson til at komme og snakke med gruppen et par timer. For at snakke om, hvordan det er at være søster til et barn med rygmarvsbrok. Snakken vil foregå i aldersinddelte grupper.

I sommerhuset har vi adgang til bl.a. swimmingpool, kreative sysler, shopping i Herning og stranden, så der bliver masser af muligheder for sjove aktiviteter i løbet af weekenden.

Hvem kan deltage?
Piger, som har en bror eller søster med rygmarvsbrok. Deltagerne skal være mellem 6 – 16 år. Er barnet lidt ældre eller yngre og har lyst til at være med, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Hvor skal vi være?
Vesterhavshytten, Vester Mosevej 6, Husby, 6990 Ulfborg fra fredag den 5. oktober kl. ca. 17.00 til søndag den 7. oktober 2018 kl. 13.00. Vi tilbyder at arrangere fællestransport med voksenledsagelse fra Vejle for dem, der har behov for det.

Hvor får jeg mere information?
Kontakt Gitte Jonsson, på tlf. 20887420 eller mail [email protected]

Deltagelse koster 500 kr. for hele weekenden. Tilmelding senest den 15. august 2018 Husk ved tilmeldingen at oplyse navn, alder, adresse, ønske om fællestransport og evt. særlige hensyn. Tilmelding via link på hjemmesiden rmb-1988.dk

Vi glæder os til at se jer alle!