Du bliver testet både til lands og til vands på alletiders

 SØSKENDEWEEKEND

 i de dejlige omgivelser i Lalandia Billund fra fredag den 5. okt. til søndag den 7. okt. 2018

Formålet med weekenden er, at søskende kan møde andre i samme situation som dem selv, blive forkælet, hygge, have det sjovt og få en god oplevelse sammen. I løbet af weekenden skal vi bade, lege, hygge og game.

I Lalandia har vi adgang til bl.a. subtropisk badeland, legeland, og skøjter, ligesom vi vil forsøge at lave nogle gamer konkurrencer for dem som har lyst til dette, så der bliver masser af muligheder for sjove aktiviteter i løbet af weekenden.

Hvem kan deltage?
Drenge, som har en bror eller søster med rygmarvsbrok. Deltagerne skal være mellem 6 – 16 år. Er barnet lidt ældre eller yngre og har lyst til at være med, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Hvor skal vi være?
Lalandia Billund, Elle Hammers Álle 3, 7190 Billund, fra fredag den 5. oktober kl. ca. 17.00 til søndag den 7. oktober 2018 kl. 13.00. Vi skal være ude af hytterne kl. 10, men har mulighed for at benytte centrets faciliteter.

Hvor får jeg mere information?
Kontakt Gitte Jonsson, på tlf. 20887420 eller mail [email protected]

Deltagelse koster 500 kr. for hele weekenden. Tilmelding senest den 15. august 2018 Husk ved tilmeldingen at oplyse navn, alder, adresse, ønske om fællestransport og evt. særlige hensyn. Tilmelding via link på hjemmesiden rmb-1988.dk

Vi glæder os til at se jer alle!