Skitur uge 12 

Søndag den 18. Marts til Søndag den 25. Marts

Så skal vi på pisterne :-) Vi skal hygge, stå på ski, kælke, spise varme vafler, mm...........Vi sætter rammerne og du/I udfylder dem :-)

Skituren går til Beitostølen i Norge hvor vi har været mange gange før, og hvor de har mange alm. og handicappede skiløbere hvert år.

Turen bliver lavet efter at vi ved tilmelding siger ja til at fylde vores biler og lejligheder op så vi kan gøre det billigst muligt. Vi sammensætter overstående efter bedste evne.

Det vil være en tur hvor også andre end folk med Rmb er velkomne - så længe de er medlemmer af foreningen, så tag gerne mere familie, venner eller andet godtfolk med.

 

Praktisk

Beitostølen er et fantastisk sted at lære både alpin og langrend. I står selv for tilmelding og betaling af underviser gennem Beito aktiv ( vi hjælper efter sidste tilmelding ). Specialski lejes gennem foreningen ( gør vi efter sidste tilmelding ). Vi satser på at dem der køber undervisning hvilket gælder alle på specialski skal undervises om formiddagen hvor guide fra stedet står for det hele. - vi laver en plan efter sidste tilmelding.

Du/I køre selv om eftermiddagen - foreningen stiller 2 opsamlere og undervisere til rådighed. Hvis ikke dette for den enkelte er tilstrækkeligt skal man selv have hjælper med og/eller betale for underviser fra stedet som om formiddagen. Vi vil forsøge at nå alle om eftermiddagen men vi kan ikke være en til en. Har du selv hjælper med skal denne være meget god til at stå på ski. Vi løser puslespillet efter bedste evne. Vi går også ud fra at alle hjælper alle.

Har du ikke selv bil så meld dig gerne til alligevel da du så bare bliver godt selskab i en andens bil.

 

Der er udrejse Hirtshals/Larvik søndag den 18. Marts kl. 12.45 HUSK møde tid 1 time før (Colorline)

Der er hjemrejse Larvik/Hirtshals søndag den 25. Marts kl. 17.30 HUSK mødetid 1 time før (Colorline)

Husk pas

 

Pris.

Voksne/Hjælper 3900,- fra 16 år - 2300,- hvis ikke du ønsker liftkort.

Ungdom 3500,- 8-15 år og 65 + - 2200,- hvis ikke du ønsker liftkort.

Børn 2200,- 3-7 år

mini 600,- 0-3 år

Priserne dækker færge, dejlige lejligheder og liftkort til 6 dage med aftenkørsel

 

Det er ikke muligt at få liftkort på ledsagerkort da de er brugt på arr. og hjælpere, for at holde prisen nede på udgifterne her til.

Foreningen har ingen forsikring der dækker dig/jer.

Sidste tilmelding og betaling 1. december 2017.

Dem der kører sammen deles lige om udgifterne til benzin/disel

Dem der bor sammen i lejlighederne deles lige om mad/drikke - med mindre man bor eller køre med en sprit ny lottovinder af de store ;-)

 

Pris for leje af sitski pt. 1500,- første dag pga. tilretning mm. og 500,- pr. døgn der efter hvilket der søges fonde til og afregningen er gennem foreningen. Håber på den måde at beløbet bliver mindre en pt.

Pris for privat undervisning :

50 min 690,-

90 min 940,-

120 min 1190,-

3 timer 1695,-

For dem der ikke vil på alpin ski er der fantastiske muligheder for langrend, hundeslæde, ridning, snowrafting, airboard, snescooter, grillaften i fjeldet, kælke, dejlig natur og bare hygge.

Du vil kunne finde mange flere aktiviteter og priser på Beito Aktivs hjemmeside, og du vil blive orienteret løbende i vores fb gr. ( Rmb på ski )

 

Hvis I/du ikke tager færgen fra Hirtshals, skal I også give besked om dette til Vibeke. Der vil i givet fald også være en anden pris - info om dette fåes af Vibeke.

 

Tilmelding "udfyldes" og sendes på mail til [email protected] . betaling sker via Pengeinstitut: Danske Bank Reg. nr. 0268 Konto nr.  0002930668.

 

Alle disse oplysninger skal med i tilmeldningen:

Fulde navn og alder på alle tilmeldte__________________________________________________________________________________________________________________________

Har du bil :

Nej____ Ja_____

Bil reg. : __________ Højde______ Længde_______

 

Hvis Ja - med plads til hvor mange ud over jer selv ?

Er der plads til ekstra i kørestol/udstyr mm ?

 

Er du kørestolsbruger Ja_____ Nej_____

Skal du leje en ski til handicappet Ja_____ Nej_____ Højde_____ Vægt______

Biski ( 2 ski - svær at køre alene men perfekt med hjælper ) ________________kræver måske en kort undervisning af den hjælper der skal køre dig

Sitski (1 ski ) svær at køre og kræver undervisning______________________

Skikart ( som en mooncar med 4 små ski under - kræver licens____________________

            

K