Sommerlejr 2019

 

 

Sommerlejr 1: 6-10 årige

Sommerlejr 2: 11 – 18 årige

 

 

Beskrivelse:

Sommerlejren bygger på socialt samvær, med forskellige aktiviteter, lege, hvor der tages hensyn til den enkelte deltager, sommerlejren er delt i to hvor den ene er for 6-10 årige og den anden er for de 11-18 årige. Der vil være aktiviteter på skolen bl.a. i skolen gymnastiksal og rundt på skolen og der vil være aktiviteter der foregår ude af huset, og de fleste af dagene vil de to lejre lave noget forskelligt. Der kan spiles spil, hygges og dyrke nye som gamle venskaber.

Formål:

Det er vigtigt at børnene og de unge kommer afsted, hvor de kan være dem selv og slappe af sammen med ligestillede. Det at være afsted og udenfor sine vante trygge rammer, giver den enkelte mulighed for at afprøve selvstændighed og tage et ansvar, dog stadig under trygge forhold.

Hjælper:

Alle deltager skal ledsages af en hjælper og denne skal være fyldt 18 år. Det er bl.a. hjælperens opgave at sørge for hjælp vedrørende hygiejne samt toiletbesøg. Hjælperen indgår i et team.

 

Pris pr deltager:

6 - 10 årige 1000 kr

Hjælper 3000kr

11 - 18 årige 1500 kr

Hjælper 3000 kr

Da vi i foreningen råder over få hjælper, ser vi helst at den enkelte deltager har egen hjælper med. Hvis vi som forening skal stille hjælper til rådighed, er prisen 12500,-kr for hjælper.

 

Info brev:

Alle sommerlejr deltagere vil modtage et infobrev når vi kommer nærmere for afholdelse af sommerlejren. I dette brev vil der også være krav og forventninger til hjælper.

 

 Tilmedlning:

Via hjemmesidens login

 

Tilmeldingsfrist : 1. maj

Betalingsfrist : 1 Juni

Arrangører: Steen: 40647898, Malene Roland & Mia Quaade & Kirsa Segerhard