Sommerlejr 2019 i Århus

 

 

Så er det tid til at tilmelde sig årets sommerlejr for de 6-18 årige.

 

I år skal vi besøge Århus efterskole fra

Lørdag d. 6. juli til torsdag d.11. juli 2019

 

Vi skal have en fantastisk uge med hygge, samvær, leg, sport, kreative projekter, spændende udflugter og onsdag slutter vi af med et brag af en fest.

 

Beskrivelse:

Sommerlejren bygger på socialt samvær, med forskellige aktiviteter, lege, hvor der tages hensyn til den enkelte deltager. 

Der vil være aktiviteter på skolen bl.a. i skolen gymnastiksal og rundt på skolen og der vil være aktiviteter der foregår ude af huset.

Der kan spiles spil, hygges og dyrke nye som gamle venskaber.

Formål:

Det er vigtigt at børnene og de unge kommer afsted, hvor de kan være dem selv og slappe af sammen med ligestillede. Det at være afsted og udenfor sine vante trygge rammer, giver den enkelte mulighed for at afprøve selvstændighed og tage et ansvar, dog stadig under trygge forhold.

Hjælper:

Alle deltager skal ledsages af en hjælper og denne skal være fyldt 18 år. Det er bl.a. hjælperens opgave at sørge for hjælp vedrørende hygiejne samt toiletbesøg. Hjælperen indgår i et team.

 

Sted:

Århus Efterskole

Brunbakkevej 21

8270 Højbjerg

 

Århus efterskole er en efterskole, som er handicapvenlig. Der forefindes toiletter i flere forskellige størrelser. Tjek efterskolens hjemmeside her: https://www.aarhusefterskole.dk

 

Alle børn skal medbringe en personlig hjælper til at assistere med personlig hygiejne, transport, osv. Se også vores krav til hjælpere .

 

Ankomst og afrejse tider:

Ankomst lørdag d. 6 juli fra kl. 15.00. Vi står klar med eftermiddags snack.

Afrejse torsdag d. 11 juli kl. 10.00 – når alle værelser, og alle områder er ryddet op og gjort rent. Er det ikke noget vi skal sige på hjælper møde ved start af lejren?

Oplys venligst hvis barnet har allergi m.m.

Spørgsmål rettes til Mia (50880212), Kirsa (61670929), Steen (40647898) eller Malene (22893564)

HUSK: LEDSAGERKORT

 

Vi glæder os til at se jer, og skabe nye traditioner.

 

Pris:

1000 kr. for børn

3000 kr. for ledsager

Da vi i foreningen råder over få hjælper, ser vi helst at den enkelte deltager har egen hjælper med. Hvis vi som forening skal stille hjælper til rådighed, er prisen 12500,-kr for hjælper.

 Sidste tilmeldning er den 1 Juni 2019.

 

Med venlig hilsen

Mia, Kirsa, Steen og Malene

 

 

 

Praktisk information om sommerlejr.

 

Pakkeliste

 

Vigtigt: Ledsager kort

Tøj til alt slags vejr

Festtøj

Toiletsager

Sengelinned

Dyne/pude/sovepose

Personlig medicin

Lommepenge

Badetøj

sportstøj

Sovebamse

Personlige hjælpemidler herunder badestol, lift m.m.

Handikap bil, hvis det ikke er muligt, at medbringe bil bedes I lave indbyrdes samkørsels aftaler

 

 

Vi hjælper hinanden

Hjælperne har selvfølgelig først og fremmest ansvar for det barn de er ansat til at passe på, men i løbet af ugen forventer vi at alle hjælpere udfører opgaver som de bliver pålagt af arrangørerne og deltager aktivt i afvikling af sommerlejren. Det må derfor forventes at der bliver pålagt både madlavning og rengøring osv.. Sommerlejren drives af frivillige kræfter og derfor har vi brug for at alle giver en hånd med. Arrangør gruppen udarbejder et skema. Skulle man være forhindret byttes der indbyrdes.